Опитайте първи новия революционен продукт на Shiseido!

Краен срок - 10 август 2014 

Момичета, знаете – винаги се стараем да ви представяме интересни и полезни предложения в нашия специален Клуб. Тази седмица сме ви подготвили наистина страхотна изненада, от любимата ни марка Shiseido. Експертите им са разработили нов, абсолютно революционен продукт, за който все още се знае твърде малко, но интересът е огромен.

И няма как да бъде иначе, той обещава да подсили имунитета на кожата и да я предпази от вредите на стареенето, ежедневния стрес и факторите на околната среда, благодарение на изключителна формула, базирана на безпрецедентно откритие. То разгадава тайните на имунитета на кожата и ще дари всяка дама със сияние, извиращо отвътре, а не просто с повърхностни резултати.

Учените на  Shiseido от много, много години изследват сложната система от клетки, органи, тъкани и лимфа, която работи активно в нашите тела, за да ни предпазва от болести и инфекции. Фокусират се върху Лангерхансовите клетки, специфични само за кожата. Те формират мрежа, която обхваща целия епидермис и защитава имунитета на кожата. Разкриването на кода им отнема повече от век, след като през 1867 г. в лаборатория в Берлинското медицинско училище  д-р Пол Лангерханс открива непигментирани клетки в кожен експлант и им дава своето име. Също както лимфоцитите, те произхождат от костния мозък. На повърхността на Лангерхансовите клетки има специфични рецептори, които могат да засекат, когато кожата е изложена на стрес или агресори. Те изпращат информация към Т-клетките и така позволяват на тялото да адаптира имунната си система и да се справи с натрапника. Благодарение на ензими на повърхността, Лангерхансовите клетки могат да действат директно и сами да се защитят. При засичане на причинен от излагане на UV лъчи, сухота или стрес, възпалителен фактор, се активира самозащитен механизъм, който потушава възпалението.

И така, след като тяхната жизнена роля е вече известна, са разкрити и нови възможности за използването на могъщите им защитни свойства.

Ние даваме възможност на три от вас, момичета, първи да опитате ексклузивно новия продукт на Shiseidо, който ще преобрази кожата ви. Защото красотата е вече във вас.

Ако искате да спечелите, моля, регистрирайте се тук!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара