Пиши и спечели: Samsung S4 или Почивка за двама

Краен срок - 13 август 2014

Награди ще получат най-добре написаните ревюта, затова очакваме да споделите вашите емоции и откровени мнения за местата, които сте посетили. Всеки представител на журито ще избере по един победител, който да спечели наградата. Екипът на Getlokal ще избере 3 ревюта, които ще бъдат финалисти за спечелването на Samsung Galaxy S4, като чрез гласуване на нашата Facebook фен страница ще бъде избран печелившият.

Играта е отворена за участие на всички физически лица. За да стане Участник лицето следва да бъде регистриран потребител в уебсайта на Организатора, като инслира официалната мобилна апликация на getlokal. Участници не могат да бъдат служителите на Гетлокал България ЕООД, както и членовете на техните семейства (деца и съпрузи). Участието в играта не е обвързано с покупка.

В Играта ще бъдат разпределени 5 (пет)  бр. награди:

- Samsung Galaxy S4
- Две нощувки за двама в Rainbow Holiday Complex, Слънчев бряг
- 3 х 1 нощувка за двама в СПА Хотел Св. Иван Рилски, Банско

В разпределянето на наградите участват всички Участници.

Разпределянето на наградите ще се извърши в присъствието на представител на Организатора. Наградата Samsung Galaxy S4 ще бъдaт разпределена на 14.08.2014г, Две нощувки за двама в Rainbow Holiday Complex, Слънчев бряг ще бъдaт разпределени на 07.08.2014г. 3 х 1 нощувка за двама в СПА Хотел Св. Иван Рилски, Банско ще бъдaт разпределени на 31.07.2014, 07.07.2014 и 14.08.2014.

Разпределянето на наградите се извършва чрез жури, което определя печелившите. Наградите не могат да бъдат печелени от служители на компанията на Организатора или от служители на компаниите на Партньорите – FPI Hotels & Resorts и Rainbow Hotel Complex, както и от техни роднини.

Печелившият Участник ще бъде уведомен в деня на теглене на наградите на електронния пощенски адрес, посочен при регистрацията им Уебсайта Getlokal (www.getlokal.com), а името му/и ще бъде публикувано на страницата на Организатора във Facebook. Печелившият Участник може да получи допълнителна информация относно получаването на наградите (време, място и начин на получаване на наградата, необходими документи и др.) като изпрати въпросите си на електронен пощенски адрес info[at]getlokal[dot]com. 

Желанието за получаване и използване на наградата от спечелил Участник следва да бъде потвърдено до 20.08.2014 г. в писмена форма. Организаторът няма задължение за предоставяне на награди, при отправяне на потвърждение след тази дата. Организаторът не носи отговорност, в случай че Участник е предоставил невалидни данни за контакт, непълен или неточен електронен пощенски адрес или грешни имена.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара