Излез с най-добрата си приятелка и спечели стилния Samsung Galaxy S5 от Baileys

Краен срок - 18 август 2014 

Участниците трябва да регистрират две имена, телефонен номер, адрес и e-mail адрес. За да бъдат допуснати до регистрация, участниците трябва да приемат приложението „Бейлис приятелки " и да публикуват минимум 3 свои снимки от някоя от определените в играта локации с хаштаг (#)BBF. Снимките трябва да са съобразени с обществените норми за благоприличие на Република България, да не изобразяват неприлични сцени, порнографски материал, хулигански подбуди или да подбуждат към расова или друга дискриминация. Организаторът има право по всяко време да изключи от играта участник, публикувал снимка неотговаряща на горните критерии.Участието в играта не изисква покупка.

Всички участници, които са се регистрирали за участие в играта в приложението участват в томбола, която на произволен приницип определя един победител, в присъствието на нотариус.

Наградата на Победителя е: телефон Samsung Galaxy S5.

Победителят се уведомява с e-mail и телефонно обаждане до 24 часа, след като се изтегли. Победителят ще се изтегли на 19.08.2014г. в присъствието на нотариус и ще бъде обявен на 20.08.2014г. на официалната facebook страница на Baileys за България.

Изтегленият победител трябва да потвърди, получаването на наградата не по-късно от 23.08.2014 г. включително. Изпратено потвърждение след тази дата се счита за невалидно.

За печеливш се счита Участникът, чиито две имена, електронна поща и мобилен номер, съответстват на тези, с които Организаторът е осъществил контакт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара