Твоето селфи може да украси бутилките на Queens Juice

Краен срок - 15 август 2014 

Направи си супер якото селфи, качи го на стената ни с първото си име и своя град, добави хаштаг #селфинабутилка и може да се окажеш върху съвсем истинските етикети на бутилките ни.

Изпратете любителска снимка насебе си на https://www.facebook.com/QueensBG,задължително придружена с име и град. Само снимки придружени с необходиматаинформация (име на участник и град), ще участват в тегленето на томболата и приизбора на журито на печеливши. С изпращането й декларирате, че приематенастоящите Правила и че притежавате авторски права върху фотографията иизображението, че изпратената снимка изобразява Вас и само вас, както и че вслучай на изпратена снимка на друг човек, за изпращането й е дадено съгласие отстрана на последния.

Желателно е на снимката да стеусмихнати, да е забавна, оригинална или смешна тъй като това са критериите, покоито журито ще оценява снимките.

Изисквания към снимката: Трябвада е формат JPG /300 dpi/, около 1 MB.

На 19.08.2014г. ще бъдеорганизирана томбола от всички снимки, на която ще бъдат изтеглени 54 снимки.

На 20.08.2014г. жури ще избереоще 54 снимки. Изборът ще бъде базиран на следните критерии: усмихната снимка,забавна снимка, оригинална снимка.

108-те снимки, изтеглени оттомболата и избрани от журито ще бъдат отпечатани на етикетите на пет от вкусовете на нектарите QUEEN’S в бутилки от 250 ml, а именно: праскова,кайсия, банан, портокал, вишна. С включването си в промоцията и приемането нанастоящите Правила, всеки участник преотстъпва безвъзмездно правата върхуснимката си, за целта описана в настоящия член.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара