Стани NESCAFÉ® 3in1 звезда!

Краен срок - 31 декември 2014 

В играта участват всички потребители, които отговарят на условията и са се регистрирали успешно на страницата в приложението " NESCAFÉ ® 3in1 Stars starts with a NESCAFÉ ® ". За успешна регистрация е необходимо потребителят да осъществи вход с личния си профил в социалната мрежа Facebook. След успешен вход, Играта автоматично ще потвърди статуса на регистрацията и покаже персонализирана за съответният потребител страница.

Всеки един потребител в Играта има правото да качи своя снимка, която ще бъде прегледана и одобрена от страна на Нестле България. След одобрение снимката ще бъде разположена за определен период от време като банер на уеб сайта Nescafe.bg и на Facebook страницата на NESCAFÉ ® 3in1. Нестле България ще качва и обявява одобрените снимките на уеб сайта Nescafe.bg и на официалната Facebook страницата на NESCAFÉ ® 3in1, в реда на тяхното получаване.

Потребителите, чийто снимки бъдат одобрени ще получат нотификация в профила си в социалната мрежа Facebook за одобрение на снимката и през кой времеви интервал ще бъде разположена в уеб сайта и официалната Facebook страница на NESCAFÉ ® 3in1.

В Играта ще бъде налична галерия, в която могат да се видят всички снимки/банери, участващи и разположени на уеб сайта и Facebook страницата.

Всеки един потребител, по всяко едно време, участвайки в Играта може да изтрие качените от него снимки собственоръчно, като с това изтриване, те се премахват и от сървърите, на които е разположена Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара