Ремонтирай, освежи! Сподели и спечели награди от Magniflex


Краен срок - 31 август 2014

Отново е лято и отново е време за ремонт. Разбира се, това не е никак лека задача, но Dnes.bg обещава да ти помогне със съвети, а и да ти даде прекрасни награди за положения труд.

Като част от кампанията "Месец на ремонтите" в Dnes.bg, сайтът, съвместно със спонсорите на проекта Magniflex и Maistor Plus, организират онлайн игра за периода от 15 юли до 31 август 2014 г. За да участвате в играта е необходимо да снимате моменти от ремонтната дейност на вашия апартамент, къща, покрив, тераса, двор и да ги публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки в секцията "Участвай”.

Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, ще имат шанс да спечелят страхотни награди: възглавници Magniflex Memory, ваучери за покупка на матрак Magniflex, ваучер за ремонт у дома, предоставен от Maistor Plus.

Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, описан в тази страница ще имат шанс да спечелят следните награди:

I-ва награда: 1 брой възглавница Magniflex Memory + 1 ваучер на стойност 100 лв, валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

II-ра награда: 1 брой възглавница Magniflex Memory + 1 ваучер на стойност 100 лв, валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

III-та награда: 1 брой възглавница Magniflex Memory + 1 ваучер на стойност 100 лв, валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

IV-та награда: 1 ваучер на стойност 100 лв, валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

V-та награда: 1 ваучер на стойност 100 лв, валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

VI-та награда: 1 ваучер на стойност 100 лв, валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

VII-ма награда: 1 ваучер на стойност 100 лв, валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

VIII-ма награда: 1 ваучер за ремонт у дома, на на стойност 100 лв, предоставен от Maistor Plus. Ваучерът е валиден за ремонт, заявен на www.maistorplus.com и нает изпълнител през сайта до 01.11.2014 г.

Победителите в играта ще бъдат определени на база най-много събрани гласове за конкретна снимка. На 8 септември 2014 г. ще бъдат обявени официално деветте победители в класацията, генерирали най-много гласове в играта на Dnes.bg.

Условия за участие в играта:

Всеки потрбител има право да участва в играта, като въведе координатите си и публикува снимка/и, съобразно условията на играта в специално създадената секцията в промо страницата на играта в Dnes.bg;

Всеки участник в играта може да публикува неограничен брой снимки в платформата на играта;

Снимките, които се качват в платформата за играта трябва да бъдат с обем до 2 МB, в противен случай няма да бъдат приети от системата ни за регистрация;

Победителят, който е получил най-много гласове под снимката си ще бъде обявен официално на 8 септември 2014 година в сайта Dnes.bg, в секция Месец на Ремонтите.

Всеки, който печели награда, по обявения регламент ще бъде уведомен по е-mail на адреса, който са оставили в регистрационната форма при регистриране за участие в играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара