Изпълни лятото с настроение и спечели специални награди от Jameson Irish Whiskey

Краен срок - 20 август 2014 

Изпълни лятото с настроение!

Да заредим лятото с настроение! Единственият начин да го сторим, е като действаме заедно. Включи се в предизвикателството на Jameson – да покажем колко отдадени са почитателите на ирландското уиски в България.

Всяко посещение в приложението на Jameson прибавя виртуални милилитри с настроение към бутилката. Ако успеем да напълним бутилката догоре до 20 август, ще има много подаръци, а експериментът ни ще е успешен. Jameson ще докаже, че има най-отдадените приятели!

 При всяка постигната цел Jameson ще раздава:

1 х бутилка Jameson Irish Whiskey

2 х тениски Taste Above All Else

1 х специална лимитирана подаръчна кутия със семейство Jameson - за участника с най-много добавени милилитри

Посещавай приложението на Jameson всеки ден, за да добавяш милилитри настроение.

Всяка седмица Jameson ще обявява цел. Например, ако за първата седмица участниците успеят да запълнят 10%, Jameson ще ги възнагради с първите подаръци. При достигането на 20% от бутилката, следващите награди ще зарадват участниците и така до 20 август, когато ще разберем дали сме успели да напълним лятото с настроение догоре ;)

Очаквай 5-те награждавания и следи страницата на Jameson.

Покани и приятелите си в предизвикателството, като използваш бутона “Сподели”. Така бутилката на Jameson ще се пълни по-бързо ;)

НАГРАДИ

При всяка постигната цел Jameson ще раздава по една бутилка Jameson Irish Whiskey, две тениски Taste Above All Else и една специална награда за участника с най-много добавени милилитри - специална лимитирана подаръчна кутия със семейство Jameson.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара