Бъди Corny фен и спечели 10 билета за мача на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко и 100 тениски

Краен срок - 4 септември 2014 

Как да се включите в промоцията?
Отидете на www.corny.bg , регистрирайте се там и отговорете правилно на зададения въпрос, като се запознаете и приемете настоящите правили на промоцията.

Всяко участие изисква регистрация с трите имена на участника, e-mail адрес и телефонен номер за обратна връзка. Всеки участник може да участва еднократно с един телефонен номер. При дублиране на телефонен номер или e-mail адрес, то за целите на промоцията ще се счита едно участие.

Описание на наградите:

10 билета за мача на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко на 06.09.2014 в зала O2 World, Хамбург, Германия. Наградата включва единствено билет за мача.

100 тениски , доставяни с куриер до адрес на печелившите участници

Как да спечелите награда –билет за мача или тениска?

    Посетете www.corny.bg в Интернет.
    Отговорете правилно на въпроса там - „Къде се произвежда твоето любимо Corny ?“.
    Регистрирайте се, като въведете всички необходими данни – трите имена, e-mail адрес и телефон за обратна връзка.
    Научете, дали печелите награда всеки ден на www.corny.bg или www.facebook.com/corny.bg

Веднъж седмично ще бъдат теглени по двама печеливши участника, спечелили билет за мача на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко . Наградата се изтегля от служител на нотариална кантора „Валентина Механджийска (074)“ на случаен принцип от регистриралите се участници до момента през периода 21.07.2014 - 04.09.2014 чрез компютър на Организатора. Спечелилите се оповестяват на страницата „Печеливши“ на www.corny.bg или www.facebook.com/corny.bg . Няма възможност за парична замяна на наградата.

Веднъж седмично ще бъдат теглени печеливши участници от регистрираните до момента през периода 21.07.2014 - 04.09.2014, които ще печелят тениска . Наградата се изтегля от служител на нотариална кантора „Валентина Механджийска (074)“ на случаен принцип от регистриралите се участници до момента през периода 21.07.2014 - 04.09.2014 чрез компютър на Организатора. Спечелилите се оповестяват на страницата „Печеливши“ на www.corny.bg или www.facebook.com/corny.bg . Няма възможност за парична замяна на наградата.

Получаване на наградите:
Билетите за мача се получават лично от спечелилите участници на място от нотариуса, изтеглил печелившите участници срещу представяне на документ за самоличност на адрес: 1142 София, бул. „Драган Цанков“ 12-16, ет.1, офис 3, тел 02 / 963 31 72.

Тениските са получават от куриер до адрес в рамките на 14 (четиринадесет) календарни дни след обявяването на печелившия участник. Печелившите участници, които не са били открити при посещението на куриера, ще получат sms или имейл съобщение, от къде и в какъв срок могат да си вземат наградата напълно безплатно.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара