Фотоконкурс "Моето Carnival Kids лято"! Награди на обща стойност над 2100лв!

Краен срок - 11 август 2014 

Участвай в КОНКУРСА

Имаме удоволствието да ви уведомим, че от 30.06.2014г. в 12,00 ч. стартира нашият нов фото конкурс, в който могат да участват снимки на всички деца до 13-годишна възраст. Конкурсът ще се проведе на нашата facebook страница в специално изработеното ни за целта приложение и ще продължи до 11.08.2014 в 11,00 ч. Надяваме се с този конкурс да доставим на вас и на бъдещите ни малки участници радост и удоволствие.

Предоставили сме награден фонд от 1580 лв., като първите десет победители ще бъдат избрани чрез гласуване от ваша страна, посредством нашето специално приложение, което ще позволява да се гласува само по веднъж от един профил. Ще имате възможността да изберете най-красивата и оригинална според вас снимка. Освен десетте победители, които вие ще изберете, след края на конкурса ние ще изберем от тези, които не са спечелили, още двадесет снимки, на които ще дадем поощрителни награди.

В конкурса се включиха и нашите приятели от Capella Play, които ще предоставят по техен избор 10 едномесечни абонаментни карти за игра в детските им центрове във гр.Варна и гр.София на обща стойност 650лв

Избраните чрез гласуване от вас победителите ще спечелят следните награди:

        1. Първа награда ваучер на стойност 120 лв.
        2. Втора награда ваучер на стойност 110 лв.
        3. Трета награда ваучер на стойност 100 лв.
        4. Четвърта  награда ваучер на стойност 90 лв.
        5. Пета награда ваучер на стойност 80 лв.
        6. Шеста награда  ваучер на стойност 70 лв.
        7. Седма награда ваучер на стойност 60 лв.
        8. Осма награда ваучер на стойност 50 лв.
        9. Първа награда ваучер на стойност 50 лв.
        10. Втора награда ваучер на стойност 50 лв.

Двадесет поощрителни награди, които ние ще предоставим ще бъдат ваучери за пазаруване, всеки на стойност от 40 лв.

Всички ваучери са за пазаруване в нашия сайт:www.carnivalkids.com и ще важат до 30.09.2014г.

И не на последно място специалните награди от нашите приятели Capella Play - 10 едномесечни абонаментни карти за игра в детските им центрове в гр. Варна и гр. София на стойност 65лв всяка!

Желанието ни с този конкурс е да ви покажем нашата признателност, затова че сте наши верни приятели и клиенти. Решихме да раздадем тези награди, за да можем да зарадваме повече деца. С ваучерите които предоставяме ще имате възможност да изберете дрешки от нашия сайт, както и да се възползвате от възможността да подарите прекрасен подарък на своето дете от нашата КОЛЕКЦИЯ!

Post a Comment

По-нова По-стара