Спечелете шезлонг, раница, суичър и още седмични награди от Captain Morgan Bulgaria

Краен срок - 10 август 2014

Участвай в КОНКУРСА

Наричаш себе си Капитан? Най-после имаш възможност да го докажеш. Събери флотилия, предизвиквай морски битки и печели седмични награди!

Всяка седмица капитанът с най-много бурета печели различна седмична награда. Тази седмица наградата е шезлонг за дългите изморителни следобеди с Captain&Cola в ръка.        

Един от капитаните изпълнили и трите специални постижения, ще получи раница, с която да предприеме нови приключения. Става и просто за пренасяне на бутилки с ром.        

В края на последната седмица, Капитанът ще направи лична селекция от 20-те най-интересни и автентични флагове, а впоследствие всички фенове на страницата на Капитана във фейсбук ще могат да гласуват за своя фаворит. ПОБЕДИТЕЛЯТ ЩЕ ПОЛУЧИ СУИЧЪР И ИСТИНСКО ЗНАМЕ СЪС СВОЯ ДИЗАЙН.    

1.  Всеки участник в играта е Капитан на своята флотилия и може да участва в максимум още една флотилия  на свой приятел.

2.  Можеш да каниш максимум 5 приятеля на ден, които да се присъединят към твоята флотилия.

3.  Можеш да предизвикваш само 5 битки дневно избирайки си противникови флотилии от меню „Битки“.

4.  Всеки участник в играта е Капитан на своята флотилия и може да участва в максимум още една флотилия  на свой приятел.

5.  В края на всяка календарна седмица спечелените бурета с ром се нулират, но размерът на флотилията се запазва.

6. Принципът на битките е въпрос на шанс определен от мащаба на флотилиите. При положение, че твоята флотилия се състои от 10 кораба, а тази на противника от 20, то шансът ти за победа е 1:2. Ако твоята флотилия се състои от 100 кораба, също както и тази на противника, то тогава шансът и на двама ви е равен 1:1.

7. С оглед на общото класиране и представянето на останалите, стратегиите могат да бъдат най-различни. Попътен вятър, моряко!

Всеки участник е Капитан на своята флотилия. Той има право да кани своите Фейсбук приятели да се присъединят към нея. Всеки нов приятел присъединил се към флотилия с Капитан, някой от Фейсбук приятелите му, увеличава размера на флотилията на съответния капитан с 1 кораб. Всеки регистриран участник има право да кани до 5 от своите Фейсбук приятели на ден, които да се присъединят към неговата флотилия.

Капитанът взима всички решения относно стратегията за развитие на флотилията си, без да има нужда да получава оторизация на решенията си от останалите участници във флотилията.
Всеки участник може да участва в не повече от 2 флотилии – Капитан в своята собствена и участник в максимум още една с Капитан друг участник - негов Фейсбук приятел. Капитанът няма право да напада флотилията, чиито капитан е участник в неговата собствена флотилия.

Всеки участник може да инициира до 50 битки на ден, избирайки противникови флотилии от меню „Битки“. Предизвиканите участници не могат да отказват предизвикателства за битки, приемат ги автоматично и в неограничен брой.
Изходът от битките се определя автоматично и е въпрос на шанс определен от мащаба на флотилиите. При положение, че флотилията на участник се състои от 10 кораба, а тази на противника от 20, то шансът му за победа е 33%. Ако неговата флотилия се състои от 100 кораба, също като тази на противника му, то тогава шансът и на двамата е равен на 50%.

Изходът на битките може да бъде определен от допълнителни условия, които се генерират на случаен принцип. Възможни са 3 случая:
Случай 1 – предизвикващият на битка удвоява шанса си за победа в битката (4% от всички играещи в рамките на една календарна седмица)
Случай 2 – предизвикващият на битка получава два пъти по-малък шанс за победа (4% от всички играещи в рамките на една календарна седмица)
Случай 3 – шансът за победа между двамата участника  в битката се изравнява, независимо от броя кораби в тяхната флотилия (4% от всички битки в рамките на една календарна седмица)

Победителят от битката между 2 флотилии печели бурета с ром. Броят на спечелените бурета се равнява на броя кораби в победената флотилия. При победа, победителят прибавя към запасите си нови бурета с ром. Броят на прибавените бурета е толкова, колкото кораба има във флотилията на победения капитан. При загуба – загубилият не губи бурета от запасите си, с които е разполагал преди битката. В края на всяка календарна седмица спечелените бурета с ром се нулират, но размерът на флотилията се запазва.
Участникът събрал най-много бурета с ром в рамките на 1 седмица печели седмична награда. При условие, че има 2-ма или повече участници с еднакъв брой бурета с ром, победител е участникът с по-голяма флотилия. При условие, че има 2-ма или повече участници с еднакъв брой бурета с ром и еднакво голяма флотилия, победителят се определя на лотариен принцип.

В хода на битките участниците могат да спечелят 3 вида постижения при следните условия:
Постижение 1 – печели се при победа в 3 поредни битки
Постижение 2 – печели се при победа, в която съперникът има минимум двойно повече кораби
Постижение 3 – печели се при присъединяване към екипажа на 5 приятели в рамките на един ден
След постигане на 3-те постижения герба върху флага на всеки участник се оцветява в златен цвят и той получава възможността да участва в лотарийното теглене на награда за постижения.

Post a Comment

По-нова По-стара