Спечелете пътуване до Брюксел

Краен срок - 25 август 2014

Участвай в КОНКУРСА

Стартира ежегодният фотоконкурс на Европейската комисия „Европа в моя регион“. През това лято е неговото трето издание, а целта отново е да се привлече вниманието към проекти, получили финансиране в рамките на регионалната политика на Европейския съюз. Проявата се провежда чрез Фейсбук страницата на Комисията.

Всичко, което трябва да направите, за да участвате, е да публикувате снимки на проекти, от които да става ясно, че са реализирани със средства от европейските фондове за регионално развитие. Изискването е снимката да включва доказателство като билборд, табела или плакат с името на проекта, стойността, логото на програмата и флага на Европейския съюз. Чувствайте се свободни да бъдете креативни и да включите някои забавни елементи в изображението! Организаторите са отворени и за споделяне на впечатления от конкретните проекти и тяхното значение за хората.

Регистрации в конкурса ще се приемат до понеделник, 25 август 2014 г. /до обед/.

100-те фотографии, получили най-много гласове, както и до 50 участия, избрани на случаен принцип /които не са включени в групата с най-много гласове/ ще бъдат представени пред жури от трима професионални фотографи, които ще изберат трима победители. Отличените ще получат награди – 1 000 евро за закупуване на цифрово фотографско оборудване и пътуване до Брюксел за двама по време на Европейската седмица на регионите и градовете Open Days /6-9 октомври 2014 г./

За да имате по-голяма популярност и повече споделяния, използвайте официалния хаштаг /знак за препратка/ на конкурса, когато споделяте участието си във Фейсбук или Туитър: #EUmyRegion. Приложението за Фейсбук се предлага само на английски език.

Post a Comment

По-нова По-стара