Награда искаш да получиш? В кампанията на Кармела трябва да се включиш

Краен срок - 31 юли 2014 

Скъпи приятели, след броени дни на българския пазар ще пуснем най-новия си продукт. Вие ще бъдете първите, които на нашата фейсбук страничка ще можете да отгатнете продукта, елементите в дизайна на опаковката и името му.

Подготвили сме Ви 8 лесни и закачливи въпроси. Всеки отговор и коментар Ви дава шанс да бъдете сред късметлиите, които ще изтеглим за да получат комплект от лятна тениска и нашия нов продукт.

Колкото по-активни бъдете в предположенията и коментарите си, толкова по-голяма възможност ще имате да получите една от 10-те ни награди.Имената на спечелилите, ще обявим заедно с последната публикация, когато ще постнем и снимка на нашия нов продукт.

Правила на играта:
I. На страницата на KARMELA 2000 във Фейсбук ще Ви зададем 8 въпроса. Всички верни и/или оригинални отговори и предположения ще Ви дадат право да участвате в томбола за спечелването на една от 10-те награди – комплект от лятна тениска и нашия нов продукт .
II. За да се включите в играта, трябва да харесате страницата на KARMELA 2000 във Фейсбук и да отговорите вярно и/или оригинално на зададените въпроси.
III. Всички, които са лайкнали, отговорили, коментирали и споделили въпросите от играта, участват в томбола, която на случаен принцип ще определи 10 печеливши, които ще спечелят една от обявените по-горе награди.
IV. Имате право да участвате неограничен брой пъти с един потребителски профил.
V. Повече лайкове, коментари и отговори в играта увеличават шанса за спечелване на награда.
VI. Печелившите ще обявим като фейсбук статус на страницата на KARMELA 2000 във Фейсбук след последния 8 въпрос.
VII. Всеки печеливш трябва да се свърже на лично съобщение на нашата фейсбук страница, за да разбере как ще получи наградата си.

Забавлявайте се, докато печелите!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара