Конкурс "Моето незабравимо лято"

 Краен срок - 12 август 2014

 Списание BBC ЗНАНИЕ организира конкурс за снимка!

Лятото вече е тук! Сигурни сме, че освен активната почивка, отпуската ще е пълна и с вълшебни, забавни и вдъхновяващи мигове. Какво по-добре от това, да спечелите награда, като споделите най-добрите летни снимки?

Темата на конкурса е: „Моето незабравимо лято”. Очакваме да ни изпращате снимки, които представляват най-страхотните ви летни мигове (може и да не само от лято 2014). Снимките може да са както от България, така и от всяко друго кътче на света, но задължително трябва да са придружени с кратко описание.

Наградите, които сме ви подготвили, са:

Първо място:
Книгата "Пътуване: 1000 малко известни места, които да посетите"

Второ място:
Kнигата "Не може да бъде: невероятни визуални сравнения"

Трето място (ще бъдат дадени награди на двама участника):
Книгите "Great Cities of the World" и "Wonders of the World"

Всички награди са любезно предоставени от от издателство „Книгомания”.

Как да участвате:
Снимките и текст към тях изпращайте на pictures@smediateam.com . Не забравяйте да посочите име и телефон за обратна връзка, за да може да се свържем с вас, ако снимката ви е сред наградените.

Снимките трябва да бъдат в .jpg формат и размер до 2 мегабайта. Всеки може да изпраща до 10 снимки. Призоваваме ви да изпращате само авторски снимки.

СПИСАНИЕ BBC ЗНАНИЕ си запазва правото да не публикува снимки, които имат обидно, нецензурно или рекламно съдържание, както и такива, за които има информация, че не принадлежат на адресанта.

Всички снимки ще бъдат качвани в специално създадени за целта албум от екипа на списанието. Само снимки, изпратени на pictures@smediateam.com ще участват в надпреварата!

Оценяване: екипът на списанието ще определи победителите след изтичане на крайния срок на конкурса. Критериите, по които ще оценяваме са: оригиналност на снимката, уловен момент, композиция. В журито освен редакторите на списанието, ще включим и фотографите на издателството.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара