Фотоконкурс "Лятна свобода"

 Краен срок - 31 юли 2014

Обичаш свободата? Обичаш и фотографията? Тогава нашето предизвикателство е за теб!

Стани част от най-яката лятна инициатива в подкрепа на борбата с трафика на хора!

Избери и качи тук своя снимка на тема "Лятна свобода", събери най-голям брой гласове и преживей свободата на 3000 м. вертикално падане!

Фотоконкурсът е за снимка на тема “Лятна Свобода”

Снимките, с които участвате, трябва да бъдат авторски или публикувани със знанието и съгласието на фотографа, който ги е направил! Ако след публикуването на съответна снимка, даден фотограф изяви претенции, докаже авторство и заяви несъгласие за публикуване, същата ще бъде премахната, независимо от фазата на конкурса. Кампания А21 може да изиска във всеки етап доказателства за коректност на публикуваната информация.

Гласуването се осъществява само чрез бутона "Гласувай"!

Можете да гласувате за повече от една снимка в конкурса.

Имате право да гласувате по веднъж за всяка от снимките, които харесвате.

Победителят се определя по броя гласове, събрал за своя снимка. Допълнителните награди се раздават по обявени правила и/или по преценка на Кампания А21.

Всеки участник може да получи награда само за една от своите снимки.

ПОБЕДИТЕЛ Победителят се определя от броя гласове, събрани за една негова снимка. Победител и получател на голямата награда в конкурса е участникът, чиято снимка е получила най-много гласове. Главната наградата е осигурена от Кампания А21 с подкрепата на Skydive Sofia. ПОБЕДИТЕЛЯТ ПЕЧЕЛИ УНИКАЛЕН СКОК С ПАРАШУТ ОТ SKYDIVE SOFIA.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара