Спечелете оригинална официална футболна топка „Адидас Бразука”

Краен срок - 13 юли 2014

Участвай в КОНКУРСА

Участник в играта е лице, което е попълнило задължителните полета с лични данни /име и фамилия, адрес, населено място, телефонен номер, електронна поща и др./, изпратени чрез интернет-страницата www.sport.bnt.bg, най-късно до 24:00 часа на 13.07.2014 г.

Надлежно регистрираните участници в играта отговарят на въпроси, поместени на интернет-страницата www.sport.bnt.bg. Награди получават изтеглените участници, по реда на тези правила.

Участниците в играта могат да спечелят следните награди:

- Малка награда – във всяко вечерно студио „Всички в един ритъм” от 12.06.2014 до 12.07.2014 включително – реплика на официалната футболна топка „Адидас Бразука”.

- Голяма награда – оригинална официална футболна топка „Адидас Бразука”. Голямата награда ще бъде изтеглена в студиото непосредствено след последния съдийски сигнал на финала на турнира на 13.07.2014.

Тегленето на жребия ще се извършва във вечерното студио „ Всички в един ритъм” на живо в ефира на БНТ.

Тегленето на жребия ще се извършва от комисия, назначена от организатора на играта, съставена от водещ, редактор и един режисьор на предаването.

Жребият се тегли с помощта на компютър, на принципа на случайния избор на номера на участника, участвал в играта с награди и отговорил на поставените въпроси.

За резултатите от играта с награди и за изтеглените имена участниците ще бъдат уведомени, чрез интернет-страницата, в срок от 24 часa след изтеглянето на жребия.

Изтеглените чрез жребий ще бъдат уведомени за получаването на наградата по телефона и/или писмено на адреса, посочен при попълването в приложението на интернет-страницата.

Post a Comment

По-нова По-стара