Спечелете плажна кърпа от Biotherm

Краен срок - 13 юли 2014 

Участвай в КОНКУРСА

Момичета, говорили сме си много за важността на качествената слънцезащита. Сега обаче искаме да ви представим една инересна иновация в света на продуктите, предпазващи кожата от вредното влияние на UV лъчите: Dry Touch на Biotherm. Мазното, лепнещо усещане след нанасяне е завинаги в историята, защото текстурата гарантира неосезаемо покритие, но същевременно плътна хидратация и сигурна защита, благодарение на подсилените филтри – мощна система с Mexoryl осигурява широк спектър от покритие и защита от UVA и UVB лъчи. Съчетавайки бързосъхнещи минерални частици от силиций с антиоксидантния витамин Е и така,  технологията Dry Touch ни носи е както в охлаждащ спрей за тяло така и в матиращ крем за лице.

Кожата е моментално суха, немазна, с ултра копринен финиш и гладка на допир.

Тествани под дерматологичен контрол – и върху чувствителни кожи – новите слънцезащитни формули на Biotherm получват най-високи оценки от жените, които са ги изпробвали, при излагане на слънце в Бразилия (крем) и Мавриций (спрей).

Това, вярваме, говори достатъчно за изключителните им качества. Изберете своя иновативен слънцезащитен продукт и, хайде, време е за морето! А за да се насладите още повече на мечтанатa си почивка, тази седмица ви подаряваме плажна кърпа от Biotherm. Ако искате да спечелите, моля, регистрирайте се на сайта на Момичетата от града!

Post a Comment

По-нова По-стара