Спечелете кафемашина, миксер, пасатор или цитруспреса от Bella

Краен срок - 12 юли 2014 

Участвай в КОНКУРСА

Участниците в Играта трябва да изпълнят описаните по-долу стъпки в посочената последователност:

·  да харесат фен страница на Bella във Фейсбук;
·  да приемат Фейсбук приложението;
·  да решат теста, като отговорят на всичките 9 въпроса;
·  да споделят резултата, който ще получат след решаване на теста от 9 въпроса;

При изпълнението на тези условия, участниците получават едно участие в томболата.

За периода на играта, ще бъдат раздадени:

·  КафемашинаKRUPS KP-1205  –  1 брой
·  Миксер Moulinex HM 41013 HMX 450W – 3 броя
·  Пасатор Moulinex DD 100143 – 3 броя
·  Цитруспреса Bosch MCP 3000 – 3 броя

Наградите ще бъдат раздадени с еднократна томбола между всички, които са решили и споделили теста „Открий коя национална кухня подходжа на характера ти“ в рамките на дните, в които се провежда Играта, и които отговарят на Условията за участие.

Печелившите ще бъдат обявени на фен страницата на Bella във Фейсбук два работни дни след края на Играта. В срок до пет работни дни, след обявяването на печелившите, Организаторът ще осъществи връзка с всеки един от печелившите по e-mail (с който са се регистрирали във Фейсбук) за уточняване на адрес за доставка на наградата. В срок до пет работни дни след получаване на e-mail от Организатора, печелившите трябва да предоставят име и фамилия, телефон и актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той се заменя с друг печеливш от томболата, изтеглен като резерва.

Един Участник може да спечели само една награда. Участник, който веднъж е спечелил награда, няма право да печели повече награди от настоящата игра. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 20 работни дни от предоставянето на актуални и пълни данни за доставка на наградата.

Post a Comment

По-нова По-стара