Играй и спечели с Actualno.com и "Самолети: Спасителен отряд

Краен срок - 21 юли 2014

Сбъднал смелите си мечти да се изправи срещу най-добрите асове в небето, в „Самолети: Спасителен отряд“ световноизвестният въздушен състезател Дъсти се завръща в родния си град Пропуош Джънкшън. Докато заслужено се наслаждава на успеха си в новото поприще, един съдбовен тренировъчен полет му нанася поражение, което се очертава да сложи край на състезателната му кариера. Принуден да търси алтернатива, Дъсти решава да „превключи на друга скорост“ и да тренира като едномоторен въздушен танкер (ЕМОВТА) с огнеборците от военновъздушната база „Връх Пистън“. Героичните и опасни действия на Дъсти са достойни за възхищение, но като бивш селскостопански самолет и състезател със сериозна травма той може и да не успее да овладе нужните му умения.

И тази седмица Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш oригинални награди от най-новия филм от създателите на „Колите” и „Самолети” – „Самолети: Спасителен отряд”.

През тази седмица петима от вас могат да спечелят следните награди:

1. 1 брой комплект за пътуване;
2. 2 броя спортна чанта;
3. 1 чаша със сменящ се фон;
4. 1 брой тефтер.

За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

„Кои са участниците в спасителния отряд?”

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Малко помощ от нас можете да намерите във видеото, както и в галерията ни.

Петимата победители ще бъдат изтеглени чрез томбола на 21 юли.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара