Спечели един от 30-те двойни билета за Херкулес + оригинална награда от филма

Краен срок - 27 юли 2014

Участието в Играта се осъществява с отбелязването на отговор в анкета, състояща се от 3 (три) въпроса, с по един възможен отговор от 3 (три) зададени, на интернет страницата kino.novatv.bg.

Печелившите в Играта се определят чрез жребий измежду всички Участници дали по един верен отговор на всички 3 (три) въпроса за периода на Играта.

Със спечелилия Участник следва да се уточнят детайлите за получаването на конкретната награда. В случай че спечелилият Участник не отговаря на посочения от него телефонен номер или на съобщенията, изпратени му до e-mail адреса, посочен в регистрацията, и в рамките на 3 (три) дни от обявяването на печелившите, то не осъществи контакт с Организатора, за печеливш се обявява следващ Участник, изтеглен с жребий.

Наградата се предава лично на спечелилия Участник, като самоличността му се установява с представяне от него на валидна лична карта и след като бъде безспорно установено, че именно това е лицето, което е дало правилни отговори на анкетата на страница kino.novatv.bg.  Билетите могат да се ползват от 1 aвгуст до 15 август 2014. Билетите са валидни до 15 август  включително и могат да се ползват в кино салоните на Синема Сити в София (без IMAX и 4DX), Пловдив, Русе, Стара Загора, Бургас.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара