Познай шампиона и спечели 3 стека Kamenitza кен


Краен срок - 6 юли 2014 

Участвай в КОНКУРСА

Вестник "Марица"  награждава най-запалените фенове на футбола!

След края на Мондиала, петима от позналите името на шампиона ще спечелят по 3 стека Kamenitza кен.

Наградите са общо 5 броя. Всяка награда се състои от по 3 (три) броя стека бира „Kamenitza” кен, като всеки стек съдържа по 24 броя кенчета бира „Kamenitza” 0,5 l.

Участие в играта се взима посредством следния механизъм: Всеки участник, който в периода от 20 юни 2014 г. – 00.01 часа до 06 юли 2014 г. – 24.00 часа даде своето мнение чрез попълване на съответен талон - кой отбор ще получи шампионската титла на ”Световното първенство по футбол - Бразилия 2014” и познае отбора, който впоследствие стане Световен Шампион за 2014г., ще участва в томбола за спечелването на една от петте НАГРАДИ.

Всяко физическо лице може да участва еднократно в играта. Участникът може да избере една от двете възможности - или да попълни талон от вестник „Марица”, или да попълни талон на интернет сайта www.marica.bg. Талонът ще бъде публикуван всекидневно в периода на играта на страниците на вестника. Талонът изисква попълване на име, презиме и фамилия, адрес, актуален телефон за връзка и отговор „Познай шампиона”. Участникът трябва да изпрати талона на адрес: гр. Пловдив, бул. „Христо Ботев”№27 А, за играта на вестник „Марица” или да го донесе лично в редакцията.

Талонът от интернет сайта изисква попълване на име, презиме, фамилия, адрес, актуален телефон за връзка и отговор „Познай шампиона”. Изпращането на талона е електронно, чрез сайта - www.marica.bg.

Определяне на Победителите : в периода от 15 юли 2014г. до 25 юли 2014 г. от списъка с всички познали отбора - Световен шампион по футбол - Бразилия 2014, в присъствието на нотариус, ще се изтеглят имената на петима участника, които ще спечелят по една от гореописаните награди.

Post a Comment

По-нова По-стара