Докажи, че знаеш повече и спечели всяка седмица 25 кутии с вафли Споко

Краен срок - 18 август 2014 

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е кутия с вафли "Споко" ("Наградата")

Всеки понеделник в периода на провеждане на Играта, съгласно т. 2 от Официалните правила, ще се теглят и раздават по 25 (двадесет и пет) награди, или общо 100 (сто) награди.

За участие в Играта всеки желаещ следва първо да стане "фен" на Facebook страницата на Организатора www.facebook.com/VafliSpoko.

В продължение на един месец на приложението на страницата www.facebook.com/VafliSpoko ще бъдат обявявани въпроси, свързани с вафла "Споко". Всеки участник ще има право на един опит на седмица да познае верните отговори и да участва в томболата.

Победителите в Играта ще бъдат обявявани всеки понеделник до 24:00 ч. на www.facebook.com/VafliSpoko. Обявяването ще се извършва чрез изписване на името и фамилията, които участниците са посочили в своя Facebook профил.

Изборът на спечелилите ще се извършва на случаен принцип измежду участниците в Играта, дали правилен отговор на въпросите, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

Всеки участник, които е споделил играта на страницата и е дал правилни отговори на въпросите, получава още един шанс да спечели.

В срок до 5 (пет) работни дни от обявяването на печелившите, съгласно т. 6.1. от Официалните правила, печелившият трябва да изпрати потвърждение за получаване на Наградата под формата на лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/VafliSpoko, съдържащо трите му имена, имейл адрес, адрес и телефон за връзка.

Наградата се изпраща чрез куриер за сметка на Организатора до адреса на спечелилия.

При получаване на Наградата участникът следва да представи документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара