200 барбекюта от Бони си търсят дом! Искаш ли да опитомиш едно?

 
Краен срок - 31 август 2014 

Участвай в КОНКУРСА

Продукти участващи в промоцията – всички продукти на Бони от серията „Майстор Радко” с промоционален стикер на тях (съдържащ информация за участие в промоцията).

За да получат награда от Промоцията, печелившите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, стикера с печелившия код.

Механизъм на промоцията:

Закупете продукти от серията „Майстор Радко” с промоционален стикер.

При изтриване на обозначеното поле на всеки промоционален стикер има осем-символен промоционален код, включващ цифри.

Всеки, който желае да участва в Промоцията, следва да регистрира промоционалния код безплатно на специално изработено за целта приложение на Facebook страницата на Организатора. Едновременно с това попълва регистрационна форма, запознава се и приeма настоящите Официални правила. За да се регистрират, участниците трябва да въведат валиден имейл адрес, телефон, име и фамилия и промоционалния код от опаковката на продукти „Майстор Радко”. Всички данни, събирани във връзка и по време на играта се събират и използват от Организатора в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни, а не от Facebook.

Участниците в Промоцията участват в разпределението на 200 мини барбекюта, в продължение на 8 седмици. Наградите ще бъдат разпределяни след края на всяка седмица на случаен принцип, като изтеглянето на печелившите ще стане със специален софтуер, в присъствието на представители на Организатора. При разпределяне на наградите ще участват всички потребители, регистрирали се в съответната седмица на тегленето. Всяка седмица ще бъдат спечелени 25 мини барбекюта.

Участниците имат право да регистрират неограничен брой кодове, като всеки регистриран код дава шанс на участника да спечели награда.

Имената на победителите, които отговарят на условията за получаване на наградите, посочени в т. IV, ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Бони в секция “Победители”. С приемане на условията на Промоцията, участниците дават съгласието си двете им имена да бъдат публикувани на Facebook страницата на Бони в секция “Победители”.

Всеки победител ще получи известие по имейл или телефон, че е спечелил, както и за да потвърди адреса на получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 30 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите.

Post a Comment

По-нова По-стара