Регистрирай се и спечели 11 награди от Lenovo - 5 таблета, 5 смартфона и 1 лаптоп

Краен срок - 15 август 2014

Участникът трябва да попълни своето име, фамилия, държава, имейл адрес, код и телефонен номер във формуляра за регистрация. Участникът трябва да натисне бутон "Изпращане", за да изпрати всички въведени данни. Чрез изпращане на формуляра за съгласие участникът потвърждава, че разбира и приема тези правила.

Всеки участник може да участва само веднъж. Ако даден участник изпрати няколко заявки, само първата (най-ранната) заявка, получена от Lenovo, ще бъде включена в конкурса, а всички останали няма да бъдат зачетени. За избягване на всякакви съмнения, всяка заявка, съдържаща едни и същ имейл адрес и/или телефонен номер с предишна заявка, ще бъде счетена за повторна заявка и няма да бъде зачетена.

Могат да бъдат спечелени общо 11 награди Lenovo – 5 таблета, 5 смартфона и 1 лаптоп.

На случаен принцип ще бъдат избрани 11 печеливши от всички регистрирали се.
Организаторът ще се свърже с победителите до 30.08.2014 г.,за да уговори доставката на наградата. Победителите ще трябва да потвърдят предоставената информация, за да позволят проверка на данните им. След потвърждаване и проверка на данните от страна на организатора победителите ще бъдат обявени на www.lenovo.com/bg  до 20.08.2014 г.

В случай, че организаторът не успее да се свърже с победител след няколко опита (минимум два), правото на победителя на награда в конкурса изтича и организаторът не е задължен да предостави наградата на участника.

Специален код за всички наши фенове: FB2014

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара