Спечелете 1000 лв. от Мебели Лабиринт или всяка седмица 100 лв.

Краен срок - 1 август 2014 

 "Labirint" е новата игра на Радиo Fresh! и мебелен магазин "Labirint". Между 14 юли и 1 август слушайте внимателно "Шоуто на блондинките“, защото всяка сутрин Надя и Калина ще обявяват въпроса на деня, свързан с мебелен магазин "Labirint".

Всеки фен на Радио Fresh!, който иска да получи ваучер за покупка от "Labirint", трябва да отговори на въпроса на деня, като изпрати мейл с отговор на game@radiofresh.bg с трите имена и телефон за връка. Всеки петък един от слушателите ще печели ваучер на стойност 100 лв.

А ако отидете до 3 август на място в "Labirint" и пуснете талон с име, телефона и адреса си ще участвате в томбола за 1000 лв. Кой ще спечели, ще разберете до 10 август на labirint.bg. Участието в томболата не е обвързано с покупка!

Повече за мебелен магазин "Labirint"
Мебелен магазин "Labirint" предага индивидуални и комплексни интериорни решения повече от 10 години, следвайки златното правило за оптимална цена при високо качество. Магазинът разполага със собствена мебелна фабрика и предлага цялостни решения за обзавеждането, както и и консултация от специалист по вътрешен дизайн. На четирите етажа на мебелния център са разположени стотици предложения за обзавеждането на спалнята, детската стая, дневната, кухнята и трапезарията, кабинета, офиса и градината.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара