Спечелете една от 10-те 7-дневни All Inclusive почивка за двама в Албена

Краен срок - 20 юли 2014 

Пясъкът и вълните те призовават за поредна година в най-хубавия морски курорт в България. Спечели тезабравимо лятно преживяване като участваш в томболата са една от десетте едноседмични туристически пакета за двама в хотели в курортен комплекс Албена! Имаш възможност да се насладиш на седем нощувки за един или двама в двойна стая, с изглед към морето, при това с All Inclusive за целия период в съответния хотел на настаняване.

Десет участника ще бъдат изтеглени чрез томбола, като първите трима изтеглени печелят едноседмична почивка за двама в хотел Мура, а останалите седем печелят едноседмична почивка за двама в хотел Нона.

Участник в играта може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM - VIVAClub преди 10.07.2014 г. Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Клиенти на VIVACOM, които нямат карта VIVAClub могат да проверят дали отговарят на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM и да заявят своята карта

При стартиране на участието в играта, участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакти номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub, както и да отговорят правилно на трите въпроса;

Победителите в играта могат да бъдат само участници, които са отговорили правилно и на трите въпроса и са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на VIVACOM, която е издадена на тяхно име;

Всеки участник може да играе максимум веднъж за периода на играта;

Наградите са 10 (десет) едноседмични туристически пакета за двама в хотели в курортен комплекс Албена. Всеки от пакетите включва:
        7 нощувки за един или двама в двойна стая, изглед море, в съответния хотел на настаняване;
        вкл. услуга All Inclusive за целия период в съответния хотел на настаняване;
        безплатно настаняване на едно дете до 11.99год. в стаята с един или двама възрастни;

Десет участника ще бъдат изтеглени чрез томбола, като първите трима изтеглени печелят едноседмична почивка за двама в хотел Мура, а останалите седем печелят едноседмична почивка за двама в хотел Нона.

Наградата може да се използва в период за настаняване 17.08-24.08.2014 в съответния хотел.

От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на трите въпросa, ще бъдат изтеглени 10 (десет) победители и 20(двадесет) резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Представител на VIVACOM ще се свърже с всеки спечелил чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 5 дни след изтегляне на томболата.

Организаторът проверява валидността на картите за лоялен клиентна VIVACOM, посочени от победителите. В случай, че номерата не са от базата с номера на валидни карти за лоялни клиенти на VIVACOM и не отговарят на името на участника, Организаторът запазва правото да дисквалифицира победителя и да предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен победител;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара