Играй в “Smirnoff Cocktails” и можеш да спечелиш телевизор

Краен срок - 8 юли 2012

Участвай в ИГРАТА

За участие в играта е необходимо участниците:
1. Да имат навършени 18 г., да потвърдят това при активиране на страницата на играта, с което се съгласяват автоматично, че приемат Правилата и общите условия за участие в играта.
2. Да изберат един от двата коктейла Smirnoff, за да продължат към играта.
3. Да стартират играта от бутона „Старт игра”.
4. Да приготвят максимален брой коктейли за 30 (тридесет) секунди чрез последователно натискане на бутони за Лед, Коктейл и Украса.

5. Да се регистрират с две имена и email за участие в томболата за награди.
6. Точки: точки се печелят за всеки приготвен коктейл. Един приготвен коктейл носи 1 точка.
7. Участие за спечелване на награди:
За участие във всекидневните томболи за спечелване на награди Smirnoff Cocktails е необходимо участниците да са се регистрирали в играта с email и две имена.

За участие в томболата за голямата награда и допълнителните награди, участниците трябва да са се регистрирали в играта с email и две имена и да имат минимум четири и повече точки за целия период на играта. Всеки регистриран участник с четири и повече точки участва в томболата за голямата награда и допълнителните награди.

Всеки ден в периода 19.06.2012 – 08.07.2012 вкл. – теглене на случаен принцип и обявяване на печелившите участници в секцията „Класиране и печеливши” на сайта.

Награди:

20 (двадесет) комплекта Smirnoff Cocktails общо за периода, разпределени по 1 (един) комплект на ден за периода за 1(един) печеливш участник.

Голяма награда: В томболата за спечелване на голямата награда автоматично участват всички регистрирани участници с минимум 4 (четири) и повече коктейла общо за целия период на играта. На 11.07.2012 чрез томбола на лотариен принцип на един от участниците ще бъде предоставена следната награда:
- 1 (един) брой телевизор LG DM2350D-PZ 3D Full HD LED

Допълнителни награди:
В томболата за спечелване на допълнителните награда автоматично участват всички регистрирани участници с минимум 4 (четири) и повече точки общо за целия период на играта. На 10.07.2012 чрез томбола на лотариен принцип на 10 от участниците ще бъдат предоставени следните награди:

По 1 (един) комплект Smirnoff Cocktails за всеки изтеглен от томболата участник.

Post a Comment

По-нова По-стара