Спечелете Nokia Asha 300, охлаждаща чанта или слънчеви очила

Краен срок - 30 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

100 участника месечно, определени на случаен принцип, ще получат подаръци от Nokia, а участникът с най-много регистрирани приятели ще получи специална награда Nokia. Всеки месец ще се определят и раздават равен брой награди. Наградите не могат да се отдават, прехвърлят, обменят срещу пари или заменят, освен от Спонсора, който може по свое собствено усмотрение да замени всяка Награда с друга със сравнима стойност, ако обявената Награда не е налична по някаква причина.

С Nokia Asha 300 сърфирате из мрежата по-бързо с новия браузър на Nokia и играете страхотни предварително инсталирани игри като Angry Birds. Разполагате с клавиатура за бързо писане на съобщения и имате възможност да персонализирате началния екран с любимите си приложения за да ги стартирате с едно докосване на сензорния екран.

Стоте месечни победители ще бъдат определяни на случаен принцип. Специалната награда Nokia ще спечели участникът, събрал най-много точки. Всяка нова регистрация в играта, направена през уникалния адрес на участника, носи 1 точка.

Всеки участник може да регистрира максимум две устройства Nokia от един уникален имейл адрес в рамките на три месеца, като въведе валиден IMEI номер и валиден имейл адрес.

Даден IMEI номер на Nokia телефон може да бъде регистриран само веднъж.

Post a Comment

По-нова По-стара