Открий сезона на хубавото време и спечели Mini

Краен срок - 30 юни 2012


Участието в Кампанията за голамата награда НЕ е обвързано с покупка.

За да се вземе участие за голямата награда всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

1. Да посети фейсбук приложението на Кампанията използвайки собствения си профил. Участник може да участва в Кампанията само с един потребителски профил.
2. Да се регистрира чрез собствения си профил.
3. Да избере своята посока/дестинация до която би искал да пътува (от град до град), на снимка на Балканския Полуостров, качена в приложението. На виртуалната карта автоматично се отбелязва маршрута, включващ отправна и крайна точка на виртуалното пътуване. На всеки 5 дена може да споделят нова и различна посока, като всяка една различна посока ти носи регистрирация. С всяка направена регистрация се участва в томболата за голямата награда.

4. Да предложи на някой от приятелите си да сподели избраната от потребителя посока. Да отбележи приятеля, който иска да го придружи. Поканата на минимум 1 приятел е задължително условие за участие.
5. Да избере 3 от продуктите на Dove, Clear, Signal или Rexona от виртуалния регал във Facebook, преди да тръгне на път.
6. Да отговори на продуктовите въпроси в следващата стъпка от фейсбук приложението.
7. След правилно изпълняване на всички необходими стъпки потребителят ще получи индикация, че регистрацията е успешна – „Вашата регистрация е успешна!“
С успешната регистрация всеки потребител се включва в надпреварата за спечелване на голямата награда- лек автомобил.

В края на Кампанията, на 01.07.2012г., ще се изтегли победителят, както и един резервен участник. Ако до седмица след изтегляне на печелившия организаторите не могат да се свържат с него поради и/или несъответстващи имена и/или телефонен номер този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

След изтегляне на печелившия Организаторите ще се свържат с него в рамките на 5 работни дни с оглед получаване на наградата. В случай, че Организаторите не успеят да се свържат с печелившия, за победител ще бъде зачетен резервния изтеглен участник.

Голямата награда е 1: Модел MINI One

Post a Comment

По-нова По-стара