Голямото подреждане на пъзели с B.U.

Краен срок - 8 юли 2012

Участвай в ИГРАТА

Регистрирай се.
Качи своя снимка на тема "С дъх на лято". След одобрение от модератор тя ще бъде публикувана в сайта. Можеш да качиш до 999 свои снимки.

Автоматично от всяка твоя снимка ще бъде създаден пъзел от 36 части. Всеки, който избере да подреди пъзела, първоначално ще вижда открити само 6 от частите, които да подскажат подреждането на снимката.

Можеш да участваш в играта и без да качваш снимки, но ще получаваш точки единствено от подреждане на пъзели.

Точки от твои пъзели

2 точки за отгатното парче от пъзела на твоя снимка.
Можеш да поканиш в играта приятели чрез facebook или по email, които да участват в подреждането на твой пъзел. Използвай бутоните в сайта!

Нямаш право да подреждаш собствен пъзел.

Точки от подреждане на пъзели

Всяко отгатнато парче от пъзел ти носи:

по 5 точки за първите 8 отгатнати парчета от пъзел
по 3 точки за последните 22 парчета от започнат пъзел
След всеки 20 подредени парчета, трябва да качиш снимка, за да можеш да продължиш да подреждаш пъзели и да трупаш точки.

Пъзелите ще откриеш на страница Пъзели в сайта на играта. Можеш да избереш пъзел за подреждане, като селектираш една от категориите пъзели за подхващане или пъзели за завършване.

В дясно от пъзела за подреждане има поле с 36 парчета от различни пъзели. Винаги едно от парчетата в дясното поле принадлежи на пъзела отляво. Открий го, кликни върху него и го плъзни към пъзела вляво. При правилен избор парчето ще заеме своето място, а ти ще получиш заслужените точки.
Дясното поле се презарежда след всеки опит да поставиш ново парче в пъзела отляво.

Регистрирайки се в играта, имаш достъп до собствена потребителска страница, която съдържа подробна информация за твоите пъзели и временния ти резултат.

Голямата награда в голямото подреждане на пъзели с B.U. е смартфон HTC Cha Cha. За да споделяш с приятелите си всички неповторими летни преживявания. Комбинацията от пълна Qwerty клавиатура и touchscreen го правят супер удобен както за чат и споделяне на съобщения, така и за сърфиране в мрежата и гледане на снимки и видео. Смартфонът разполага със специален Facebook бутон, който осигурява лесен достъп до най-популярната социална мрежа в света.

Следващите 10 участника с най-много точки получават: Новият цветно-плодов аромат на B.U. за още повече лятно вдъхновение и дезодорант против изпотяване със свеж и чист аромат и екстракт от цветове на тиаре за по-мека кожа

Post a Comment

По-нова По-стара