Конкурс "С дъх на лято"

Краен срок - 3 юли 2012

Участвай в КОНКУРСА

Изпратете ни на e-mail адрес 50@kiwi.bg или качете от контакт формата по-горе снимка "С дъх на лято", която да качим на сайта и за която всички потребители и Ваши приятели ще могат да гласуват чрез Facebook. Единственото изискване е снимката да е авторска, на тематика, свързана с така дългоочакваното лято. Може да е пейзаж, ваша снимка или каквото пожелаете.

Всяка седмица във вторник (датите на публикуване на победителите можете да видите в раздела "Седмични победители") снимката, събрала най-много харесвания, респективно изпратилия ни я, ще получи 50 лв. по сметката си в сайта (за да получите наградата си, трявба да имате регистрация с e-mail адреса, от който ни изпращате самата снимка). С тази сума можете да купувате талони от сайта или да приспаднете сумата от нещо по-скъпо, което искате да закупите.

Всяка седмица снимката, получила най-много харесвания ще бъде обявена за победител. След нейното изтегляне тя повече не участва в конкурса, но Вие можете да ни изпратите нова снимка.

За да има повече участници, от всеки e-mail адрес ще публикуваме само 1 снимка. Изберете такава, която ще накара хората да гласуват за нея :)

Post a Comment

По-нова По-стара