Играта на Устата - спечели един кашон сладолед

Краен срок - 30 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Провокиран от ваши реплики и запитвания от сорта на „Дай един сладолед насам” или „и аз искам едно Chi Chi”, или „Я па тоя, колко сладоледа е награбил и не дава”, реших да ви спретна една игричка в сайта и да ви видя как ближете.

Накратко – имате времето до 30 юни, за да изпратите на имейла ми office@ustata.bg ваша снимка, в която вие държите или ближете повече от един сладолед.

Може да са 5, 10, 20 или колкото ви са на сърце, но, внимание – СЛАДОЛЕДА или СЛАДОЛЕДИТЕ ТРЯБВА ДА СА CHI CHI. Снимките ще се публикуват на моя сайт ustata.bg. Лично ще инспектирам снимките, защото трябва да видя дали отговарят на правилата… да не вземете да ми пращате снимки на абитуриентки 2012, ближещи нещо си, което не е точно сладолед CHI CHI (хи-хи)… След като снимките се публикуват на сайта ще можете да почнете да събирате гласове за тях в социалната мрежа Фейсбук. Под всяка снимка ще има бутон „харесва ми” съответно броят на харесващите я. Ето така до 30 юни ще имате възможност да станете големите печеливши. Победител е притежателят на снимката с най-много гласове, който ще получи-чи… ЕДИН КАШОН CHI CHI (напълно сериозно).

Освен снимката на имейла ми office@ustata.bg трябва да изпратите и придружаваща информация - трите си имена, точен адрес, телефон за връзка, така че, ако сте победител, да знам къде да дойда… в кой град, село, вилно селище, МОЛ, банка, хотел, къмпинг или където и да е. Лично ще дойда с камионче Nestle, за да ви донеса цял кашон със сладолед CHI CHI и още нещо…

3 Коментари

  1. пак лайкове,нямаме шанс.знае се кои печелят

    ОтговорИзтриване
  2. tochno...ima hora s 5000 priqtelq i t.n. ...ne e dobre izmisleno..

    ОтговорИзтриване
  3. eеееееее,стига с тези харесвания

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара