Конкурс "Морски чувствомислия"

Краен срок - 31 юли 2012

Участвай в КОНКУРСА

Лятото вече ни отправя покана да се впуснем сред уханието на морския бриз, кошничка от приключения и множество летни изгреви и залези. Съвсем скоро на 21.06.2012 г. ще посрещнем официално астрономическото лято и с пълна сила ще ни навеят мисли за любия плаж и лежерна почивка сред приказката на морския бряг.

По този повод искаме да подарим на двама от вас първия летен спомен под формата на амулет на щастието – изработена приказка върху дърво от Милен Жеков и картина на морското дъно, изработена с техниката квилинг, защото „само Радостта става вечно все по-голяма, защото Радостта и Вечността са неделими.“.

А как да ги спечелите: Нарисувайте и споделете чрез снимки и текст вашето любимо място за почивка край морето, като това могат да бъдат снимки както от минали години, така и от текущата година, но условието е да бъдат ваши авторски. Разкажете ни и повече за самото място (град, курорт в България или чужбина).

Вашите снимки и текст може да изпратите на e-mail: contact@morskinovini.com или velvetangel@abv.bg, придружени с две имена, град и телефон за контакти. Срокът е до 31 юли 2012 г. – на 1 август чрез томбола двама от вас ще получат нашите награди. А всички ваши снимки и текстове ще бъдат публикувани в секция „Туризъм“ на нашия сайт.

Очакваме вашите морски чувствомислия, а на всички, на които тепърва им предстои почивка на морския бряг им пожелаваме лятно спокойствие и безброй приключения!

Post a Comment

По-нова По-стара