Игра „Твоят личен стил”

Краен срок - 24 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

За да бъдат включени в жребиите за тегленето на наградите, участниците следва да използват Приложението, като направят съчетание на различни предварително зададени части на облеклото, така че да се получи завършен външен сет.

След изготвянето на завършено съчетание от различните предварително зададени части на облеклото, желаещите да участват в тегленето на наградите, следва да попълнят вярно в регистрационната форма в Приложението своето име, фамилия и валиден адрес на електронна поща. Регистрационната форма е достъпна след натискане на бутона „Регистрирай се за томболата”.

След попълване на всички полета в регистрационната форма, желаещите да участват в тегленето на наградите следва да натиснат бутона „Публикувай” и да споделят резултата от използването на Приложението със своите приятели, като го публикуват на стената в профила си в Интернет сайта www.facebook.com.

Всеки участник има право да попълни регистрационната форма в Приложението, с което да бъде включен в тегленето на наградите в настоящата Игра, не повече от 5 (пет) пъти в рамките на едно денонощие (от 00:01 ч. до 24:00 ч. на един и същи ден).

Наградите ще се теглят в присъствието на нотариус в три поредни понеделника – на 11, 18, 25 юни 2012г.

Тегленето на наградите се извършва измежду всички адреси на електронни пощи, събрани чрез попълнените от участниците регистрационни форми до 24:00ч. на деня, предхождащ съответния ден на тегленето, подредени в общ списък с номера по реда на извършване на регистрацията в Приложението.

Печелившите участници следва да получат отделните елементи от стиловата комбинация, която са спечелили в съответните магазини в Сердика Център София срещу предоставяне на ваучера, получен от Организатора на Играта.

В случай, че някой от артикулите в избрания сет е изчерпан в съответния магазин, победителят си запазва правото да избере друг на същата стойност.

Post a Comment

По-нова По-стара