Време за подаръци с неустоим аромат

Краен срок - 7 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Топлите дни не променят само модата в облеклото, а и в ароматите. Тежките парфюми се сменят от по-леки, с флорални нотки или плодови акценти.

Уханието на кожата е почти толкова важно, колкото и визията. Забравете теориите, че естествената човешка пот е пълна с феромони и ухажорите ви ще се увеличат неумоверно, ако заложите на собствения си аромат.

Ние от Tialoto.bg определено не бихме се отказали от един нов парфюм. А вие? Най-хубавото е, че подбрахме за вас един мъжки и един женски аромат, любезно предоставени от shop.tialoto.bg

За да се сдобиете с Parfum MOSCHINO I LOVE LOVE 30 ML EDT или с Parfum Tom Tailor New Experience EDT 50ml трябва само да влезете в сексията за дамски парфюми и тази за мъжки парфюми на shop.tialoto.bg и след като сте се регистрирали в сайта Tialoto.bg, да ни кажете с коментар под този материал кой парфюм според вас ви подхожда най-много и защо. Посочете и съответния линк на любимия ви аромат от сайта shop.tialoto.bg

На 8 юни ще се спрем на два коментара (един написан от читател и един от читателка на сайта) и с голямо удоволствие ще ви поднесем съответния подарък.

Важно! Ще се взмеат под внимание само чиаттели, които са се регистрирали в сайта Tialoto.bg, за да можем да се свържем с тях по майл и да се доуточним как да си получат наградата!

Пуснете въображението си и играйте! Може само да спечелите.

Post a Comment

По-нова По-стара