Спечели Ултрабук Acer Aspire S3-951-2464G34iss

Краен срок - 21 юни 2012


Участници в играта могат да бъдат лица на възраст над 14 години, които имат постоянен адрес и телефон (мобилен или стационарен) в Р България.

За да участвате в играта, трябва да имате профил във facebook и да харесате страницата на Adroit Electronics чрез натискане на бутона Like (Харесва ми).

Всеки участник има право да участва в играта само с една регистрация (само с един профил) в портала www.facebook.com.

За да направите регистрация за играта, трябва да посочите трите си имена, e-mail адреса, с който сте ни харесали във facebook, телефонен номер за връзка (стационарен или мобилен) и да се съгласите да получавате нашия седмичен бюлетин с промоции.

След натискане на бутона ПОТВЪРДИ ние ще обработим Вашата заявка и ще Ви изпратим mail. Когато го получите, Вие ще трябва да проверите дали данните при регистрацията са коректно попълнени и ще трябва да кликнете върху линк в писмото, с което ще завършите регистрацията. След завършване на регистрацията ще получите от нас втори mail с Вашия уникален номер за участие в играта.

Към датата на тегленето на наградата – 25 Юни 2012 година - Участникът трябва да е Харесал и да продължава да харесва страницата на Adroit Electronics във facebook. В противен случай, наградата се присъжда на следващия изтеглен участник (резерва).

Наградите се получават в нашият офис - гр. Пловдив, ул. Граф Игнатиев No 5. Задължително трябва да представите документ за самоличност, ако сте пълнолетен, в който документ да фигурират трите имена, посочени от вас при регистрацията Ви за наградната игра. Ако сте между 14 и 18 години можете да получите наградата си като представите документ, който удостоверява кои са вашите родители или попечители и доведете поне един от тях лично, за да потвърди съгласието ви да приемете наградата или донесете нотариално заверено писмено съгласие за приемане на наградата от родителите или законните си попечители.

Post a Comment

По-нова По-стара