Гласувай в „Народни избори” и спечели 1000 лв.

Краен срок - 29 юли 2012

Участвай в ИГРАТА

Искаш ли да спечелиш място в „кметството” на шпек „Народен”? И да грабнеш една от 10-те награди по 1000 лева? Трябва само да се регистрираш на сайта на играта или да попълниш хартиената листовка в магазина (до 29 юли), след това да отговориш на единствения въпрос и да стискаш палци името ти да бъде изтеглено.

Регистрация чрез попълване на листовка в магазинната мрежа

В избрани магазини в страната ще има разположени специални урни и безплатни листовки. При попълване на листовката участникът може да гласува за шпек Народен Бургас или шпек Народен Класик или да предпочете и двата едновременно, като посочи и обичайния за него повод за консумация на тези продукти. Гласуването се извършва като участникът пусне попълнена листовка в специалната брандирана урна в магазина. Регистрацията не е обвързана с покупката на който е да било продуктите с марка Народен.

При попълване на листовка, всеки участник посочва телефон за връзка и актуален адрес за доставка, на който да бъде изпратена евентуално спечелената награда. Изображенията на наградите на листовката и урните са с илюстративен характер.

Участниците в промоцията имат право на едно участие и съответно възможност да спечелят една награда. Участието повече от един път не обвързва Организатора с предоставянето на повторна награда на един и същи печеливш участник.

Гласуване може да се извърши и през интернет страницата www.narodenizbor.bg. При интернет регистрацията участникът може да гласува за шпек Народен Бургас или шпек Народен Класик или да предпочете и двата едновременно, като посочи и обичайния за него повод за консумация на тези продукти. Регистрацията в интернетстраницата е безплатна и не е обвързана с покупка на който и да е било от продуктите на марка Народен.

При регистрация на електронната форма, всеки участник посочва телефон за връзка и актуален адрес за доставка, на който да бъде изпратена евентуално спечелената награда.
Изображенията на наградите на промоционалната уебсайт са с илюстративен характер.

Участниците в промоцията имат право на едно участие и съответно възможност да спечелят една награда. Участието повече от един път не обвързва Организатора с предоставянето на повторна награда на един и същи печеливш участник.

Наградите в промоцията са 10 броя Гифткарт, от които всяка на стойност 1000 лв. С картите може да се пазарува на всички ПОС терминали при търговци, приемащи плащания с карти с логото на MasterCard. С картите може да се пазаруват продукти и услуги, които предлагат съответните търговски обекти.

Тегленето на наградите ще се състои на 15.08.2012 г. и ще бъде електронна лотария. Тегленето на наградите от томболата ще се извърши измежду всички регистрации за участие в томболата за награди, като регистрация се прави чрез интернет страницата или чрез листовки в магазинната мрежа. В тегленето на наградите участват всички регистрирани чрез листовки или интернет участници без значение на начина на гласуване, т.е. без значение на направения от тях избор между шпек Народен Бургас или шпек Народен Класик.

Post a Comment

По-нова По-стара