Renault In Context

Краен срок - 18 май 2012


Рено Нисан България и Sofia Design Week ви канят да загреете за фестивала като се включите в игра за изключително привлекателни награди.

Играта Renault In Context ще се проведе в София между 14 и 18 май включително. В рамките на тези пет дни, всяка сутрин до 11.00 ч. на уеб страницата и Facebook профила на Sofia Design Week ще се обявяват трите локации на деня. Те ще са избрани измежду 50-те дизайн обекта на фестивала и на тях ще присъстват различни предмети, предоставени от Renault - макети на автомобили, албуми, снимки и други.

Условието на играта е всеки участник да се снима (като лицето му да присъства в кадъра) с всичките три предмета на Renault от трите локации за определения ден и да изпрати снимките на: igra@renault.bg. Общият обем на снимките не трябва да надвишава 2 MB. Електронното писмо трябва да съдържа също така три имена, адрес и телефон за връзка и да се получи не по-късно от 22 часа на същия ден.

На 21 май 2012 г. в присъствието на нотариус, ще бъдат изтеглени 20 печеливши.

Наградите, осигурени от Рено Нисан България включват:
- три уикенда за двама с автомобил Renault Megane и престой в хотел mOdus, Варна. Автомобилът ще бъде на разположение на победителите за три дни – от петък до понеделник.
- седем награди Sofia Design Week Taxi с осигурени автомобил Renault Megane, шофьор и координация. Спечелилите тази награда ще могат да използват автомобила за транспорт между отделните фестивални локации в рамките на 4 часа за един ден и имат право да вземат допълнително със себе си двама приятели.
- пет чифта кожени ръкавици за шофиране Megane
- пет раници Renault F1 Team

В жребия за наградите ще участва всеки, който е изпратил е-mail с трите снимки на предметите на Renault от трите локации за деня, както и задължителните лични данни.

Може да се участва само по веднъж на ден.

Post a Comment

По-нова По-стара