Промоция “P&G Спортен лагер за твоето дете”

Промоцията е обвързана с покупка.

Краен срок - 15 юли 2012

Участвай в ПРОМОЦИЯТА

Продуктите, които участват в тази Кампания са продуктите на Проктър и Гембъл внесени от Проктър и Гембъл България ЕООД или от Кавен Орбико ЕООД в България и това са марките: Ariel, Ariel Gel Capsules, Tide, Bonux, Lenor, Mr. Proper, ACE, Always, Discreet, Naturella, Pampers, Pantene, Head & Shoulders, Wash & Go, Gillette, Venus, Blend a Med, Oral B, Wella, Londa, Duracell, Braun, Camay, Ambi Pur и Safeguard, независимо от разфасовката.

1 награда = 1 място в спортен лагер на Проктър и Гембъл, което включва 7 дни, 6 нощувки в Hotel Laguna Beach**** в корортен комплекс Албена, хранене 3 пъти на ден, транспорт от местата на срещите до точката на среща за децата, чието постоянно местоживеене е извън кк. Албена. Има възможност децата да бъдат придружени от техните родители / попечители. В този случай транспорта на родителя / попечителя е изцяло за негова сметка.

За да участват в „Кампанията”, потребителите трябва да закупят един или повече продукти на Проктър и Гембъл, които участват в кампанията, за минимум 10,00 лева с ДДС и да изпратят SMS с текст: OLIMPIISKI IGRI и час и дата от касовата бележка/фактурата на кратък номер: 1273 (цена на SMS към номер 1273: 0.30 лв. С ДДС за абонати на М-Тел, ВИВАКОМ и ГЛОБУЛ), валиден за мобилните мрежи Globul, Mtel, Vivacom.
SMS пример: OLIMPIISKI IGRI 0105/1222
Текстът OLIMPIISKI IGRI и датата и часът от касовата бележка трябва да са разделени само с интервал.

Автоматичнен електронен жребий, ще се изпълнява всеки понеделник по време на кампанията и на 16 юли в 24:00 часа. Всяко теглене на жребий ще включва всички мобилни номера, които са изпратили поне един валиден SMS за участие. Участниците ще участват в тегленето, толкова пъти, колкото валидни SMS-и са изпратили до момента на тегленето.

Общия брой на награди е 100 места в спортния лагер организиран от Проктър и Гембъл;
- 50 места за деца, завършили 1-ви до 4-ти клас
- 50 места за деца, завършили 5-ти до 8-ми клас
Местата в лагера, ще бъдат разпределени по ред на изтеглянето на печеливши SMS-и, като се вземат предвид клас на училището, който е завършило детето, посочен от родител / попечител. Ако местата в една от двете категории (от 1-ви до 4-ти клас и от 5 до 8 клас),са разпределени преди крайната дата на кампанията ще бъдат валидирани само децата от категорията с наличните места.

Post a Comment

По-нова По-стара