Играй с Deichmann – виж кои са модните обувки за сезон пролет/лято 2012

Краен срок - 20 май 2012


Модата при обувките за лято 2012 ще бъде нежна и романтична, но заедно с това цветна и експресивна. Десените на цветя, пастелните тонове и класическото за лятото бяло този сезон ще бъдат контрастно допълнени с ярките цветове като червено, синьо, зелено и розово, както и дръзките комбинации между тях.

От днес до 21 май в тест-играта на Deichmann и tialoto.bg ще можете да избирате между два модела от актуалните предложения на немската компания. Според предпочитаната обувка в различни ситуации ще видите кой стил преобладава в шкафа ви за обувки.

Накрая на теста можете да участвате в томбола за 4 ваучера за покупка от Deichmann, всеки на стойност 40 лв. Това става, като оставите коментар за моделите, които са ви допаднали най-много. Оставянето на коментар е задължително условие за участие в тегленето на наградите. На 21 май от всички коментари, ще изтеглим четири и ще ги обявим като печеливши с новина в tialoto.bg.

Късметлиите ще могат сами да си изберат модела, който най-много им допада, от най-близкия им магазин на Deichmann след предварително уговорен ден за посещение.

* Четирите коментари, изтеглени на случаен принцип, ще обявим в tialoto.bg на 21 май. Късметлиите ще бъдат уведомени и по е-mail на адреса, който са оставили в регистрацията си за сайта.

* Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 4 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, tialoto.bg си запазва правото да изтегли нов печеливш.

* Участието в играта не е обвързано с моделите, които са представени със снимки: ако станете притежател на ваучер Deichmann, можете сами да изберете обувките, които най-много ви допадат.

* На място в магазин на Deichmann можете да изберете модел в рамките на стойността на ваучера (40 лв.) или да доплатите, ако си харесате по-скъп модел или друг продукт, предлаган в магазините на веригата.

* Ваучерът се разменя само срещу продукти в магазините Deichmann и не може да бъде осребряван.

Post a Comment

По-нова По-стара