Първоюнско Авторско Предизвикателство на ВИП Бебе

Краен срок - 31 май 2012

Участвай в КОНКУРСА

Децата са нашето вдъхновение, нашият стимул за живот, творческа енергия! Ако споделяте това мнение, включете се в нашето 1-юнско авторско предизвикателство! Не е нужно да сте писател или стихоплетец, нямаме изискване за жанр или литературна форма. Няма значение на каква възраст сте, откъде сте и с какво се занимавате. Децата са Вашето вдъхновение и това е Вашият пропуск за авторското ни предизвикателство.

И като във всяко предизвикателство, усилията и в нашето ще бъдат възнаградени. Голямата награда за победителя е уикенд в България с възможност за настаняване на деца, предоставен от ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ “ПИ ЕЛ ДИ ТРАВЕЛ”!

Но това не е всичко! Ще бъдат раздадени още много награди, сред които:

Фотосесия от Яна Пенева на стойност 40 лв.
3 карти за 20% едногодишна отстъпка от магазин за бебешки и детски дрешки от Англия ЧИПОНОСКОВЦИТЕ;
3 седмични абонамента от VIP БЕБЕ;
3 тридневни абонамента от VIP БЕБЕ.

Изпратете ни в срок до 31 май 2012 снимка на Вашето дете/внуче/племенник/сестричка/братче или друго близко дете с авторски текст от минимум 5 изречения и не повече 1 страница А4 формат, в които излагате своите мисли, чувства, изживявания, предизвикани от децата. Можете да ни разкажете за раждането на детето си; за момента, когато сте научили, че ще ставате мама или татко; за емоциите около прощапулника на сина Ви, за тези около първия рожден ден на малката Ви принцеса и т.н.

Т.е. за какво конкретно ще пишете, решавате Вие. Важното е от написаното читателите да усетят Вашата емоция, да почувстват историята Ви близка!

Единственото ни условие е текстът да е написан от Вас и да е вдъхновен от децата, а детето/децата на снимката да са на възраст не по-голяма от 8 години, като снимката може да не е актуална (т. е. на нея може да е 8-месечният Ви син в черно-бели цветове, който тази година се е оженил, например). Всеки автор може да участва само с 1 текст, така че дайте всичко от себе си!

Текстовете със снимки ни изпращайте на vipbebe.varna@gmail.com

В имейла ни пишете Вашите имена, възраст, професия/занимание, както и името, възрастта (на снимката и в момента, ако снимката не е актуална) и какво Ви свързва с детенцето на снимката. С изпращането на тази информация, Вие се съгласявате тя да бъде оповестена публично чрез публикуване на нашия блог и гарантирате, че имате право да използвате снимката за целите на конкурса, както и че текстът е авторски (вж. по-долу относно Защита на личните данни).

Материалите, които отговарят на горните условия, ще бъдат публикувани в блога ни в специална за целта секция. Ако се налагат промени по съдържанието с цел оформление съгласно вида на блога, те ще бъдат съгласувани с авторите. Запазваме си правото да не публикуваме предоставени материали, ако преценим, че съдържанието им не отговаря на стила на нашия блог или на условията на предизвикателството, както и да изключим от конкурса по всяко време участник, който е нарушил правилата.

Победител в 1-юнското ни авторско предизвикателство ще бъде авторът, чиято статия е събрала най-много „Харесвания“ на блога ни до 00 часа на 31.05.

Под всяка статия на блога има бутон “Like” с брой на харесванията. Ще публикуваме линкове към статиите и на Фейсбук страницата ни, както и в други социални мрежи, но харесванията и споделянията извън блога няма да се отчитат, макар да са винаги добре дошли! От значение е само и единствено броят на харесванията под статията в блога.

Post a Comment

По-нова По-стара