Фотоконкурс „Моята сватба“

Краен срок - 31 май 2012

Участвай в ИГРАТА

Екипът на електронното списание Az-jenata.bg добре знае, че сватбеният ден е един от най-важните и очаквани мигове в живота на жената. Именно затова решихме да посветим най-новия ни конкурс на този прекрасен празник на любовта.

Нашият нов фотоконкурс „Моята сватба“ започва от 2 май и ще продължи до 31 май. За целите на играта се създава специална промостраница на Az-jenata.bg. Условията за участие в играта са да публикувате снимка от сватбения ви ден, на която присъстват и двамата младоженци. Снимки за участие, както и вашите координати може да качите в секция „Участвай“ в промостраницата. Тези от вас, които вземат участие в играта, ще имат шанса да спечелят атрактивни награди.

На 1 юни 2012 г. (петък) ще обявим официално десетимата печеливши, които са генерирали най-много гласове и ще обявим техните имена с новина в сайта Az-jenata.bg и в секция „Начало“ на промостраницата. Печелившите ще бъдат наградени, като получилият най-много гласове ще спечели луксозен часовник, втора и трета награда за следващите участници по брой гласове са по един комплект бижута, осигурени от фирма „Галдини“, победителите от четвърто до десето място по брой гласове ще получат по един комплект луксозна козметика.

Post a Comment

По-нова По-стара