Игра "Виж Китай и спечели"

Краен срок - 23 май 2012


Желаещите да участват в Играта следва да посетят Сердика Център, да изберат свое любимо място от експозицията “China Originals”, да се снимат пред / в избрания от тях кът и да се регистрират със снимката си във Facebook страницата на Сердика Център.

Снимките ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Сердика Център и ще бъдат публично достъпни за всички фенове на Facebook страницата, които ще имат възможност да гласуват за тях.

Всеки Участник може да участва в Играта само с една снимка. Всяко участие следва да съдържа вярна информация за името на Участника, и-мейл, телефон и снимка (задължителни полета). В случай че не е предоставена точна и вярна информация, Участието следва да се смята за непълно и по тази причина – невалидно.

За да имат шанс да спечелят наградата, участниците трябва да съберат гласове от останалите фенове на страницата на Сердика Център. Гласуването започва от 13 май и продължава до 23.59 ч. на 22 май 2012 г.

Първите 25 снимки, събрали най-висок брой гласове ще бъдат разглеждани от Жури, което ще определи победителите.

Журито ще заседава на 23 май 2012 г. Резултатите ще бъдат обявени до края на деня на 23 май 2012 г. Журито си запазва правото, в изключителни случаи, само при наличие на разумни причини, да присъди наградата на участник, който не е попаднал в топ 25, ако сметне, че най-оригиналното участие не е успяло да събере достатъчен брой гласове.

Победителите в Играта ще спечелят един брой смартфон и един брой таблет, предоставени от Huawei.

Post a Comment

По-нова По-стара