Конкурс за ревю на колички

Краен срок - 31 май 2012

Участвай в КОНКУРСА

Online Магазин "Novo Bebe" стартира КОНКУРС ЗА РЕВЮ НА КОЛИЧКИ Снимай, Напиши, Спечели с - Obaby, X-Lander, Navington, Bexa, Dorjan!

Напишете ревю на бебешка количка от горепосочените марки като включите снимков или видео материал.

Идете на излет, разходете се в парка, планината, на морския бряг – забавлявайте се, снимайте и ни разкажете защо избрахте бебешка количка от конкретната марка? Препоръчително е снимковият/видео материал да е ваша собственост, или ако не е - използването му да бъде със съгласието на автора.

Наградите са любезно предоставени от: www.novobebe.com

Изпращайте своите ревюта на e-mail: konkursi@novobebe.com до 1.06.2012г. Всички ревюта ще бъдат публикувани до 24 часа от пристигането им. Феновете на Novo Bebe ще могат да гласуват с бутон „Харесва ми” до 4.06.2012г. 22:00 часа. Победителите ще бъдат обявени : На 5 ти юни 2012 г.

Най-доброто ревю ще бъде избрано от официалния вносител на маркитe :„ЛОББИ БЪЛГАРИЯ” – г-н Йосифов, 2-ра награда ще бъде определена от администраторите на страницата . 3-та награда ще спечели ревюто с най- много отбелязвания „Харесва ми”. С участието си в конкурса Вие давате правото на Novo Bebe да публикува всички ревюта."

Post a Comment

По-нова По-стара