Вкусотийки, приготвени с мама и/или татко

Краен срок - 1 юни 2012

Участвай в КОНКУРСА

С това предизвикателство искаме да провокираме въображението ви за приготвяне на чудни десерти заедно с малчуганите за 1-ви юни – Международния ден на детето.

Интересно, нали? За новата ни задачка ще си партнираме с нашите приятели от Dr. Oetker, които ще осигурят и наградите. Ще събираме вашите рецепти и снимки в специално създаден албум на страницата ни. Периодът на играта е от 2-ри май до 1-ви юни. Пет отбора “Мама и/или татко и малкия готвач” ще получат раничка “Мече” и украси за сладкиши Dr. Oetker.

Условието:
Рецептите трябва да бъдат изпълнени с минимум два продукта на Dr. Oetker, които да бъдат изрично упоменати в тях. Като допълнение може да използвате и новите продукти за украса Dr. Oetker при кулинарното творчество. Изпращайте ни вашите снимки задължително с рецептите към тях на познатия ви вече мейл: konkurs@goodfood.bg. Придружавайте рецептите с вашите имена и телефон за връзка. Само снимките на тези от вас, които са изпълнили условията ни ще бъдат качвани в албума за месеца.

Оценяване:

На 4.06.2012, екипът на BBC GoodFood България и партньорите ни от Dr. Oetker, ще определят онези пет отбора, които са се справили най-добре.

Критериите за оценка са:
- правилно използване на продуктите
- цялостен вид на кулинарната вкусотия
- творчествто, въображение и трудност.

Post a Comment

По-нова По-стара