Фотоконкурс "Децата и домашните любимци"

Краен срок - 31 май 2012

Участвай в КОНКУРСА

НАГРАДИ:

3 Ваучера за пазаруване от www.dreshkialexa.com на стойност 20 лв.
3 Ваучера за пазаруване от www.dreshkialexa.com на стойност 10 лв.

За конкурса качвайте снимки на Вашите дечица с техните любими животинки на страницата ни "dreshkialexa" във Facebook. Надяваме се да бъдат весели и интересни, да носят позитивно настроение.

Всеки желаещ може да участва с една снимка, която да публикува на страницата ни "dreshkialexa" във Facebook.

Към снимката добавяйте името, настоящата възраст на детето, което участва, както и възрастта му на снимката! Конкурсът е за деца на възраст до 6 годинки.
Едно дете може да участва само с една снимка. Две деца не могат да участват с една и съща снимка. Ако тя е с повече от едно дете, уточнявайте кое точно е участник.

На 01.06.2012г. нашите администратори, ще изберат 6 победители чрез томбола.

Печелившите участници ще бъдат обявени на 01.06.2012, вечерта.

Участникът трябва да гарантира за съдържанието на снимката, която публикува за играта. Ако на снимката присъстват лица, различни от участника, то той трябва предварително да е уговорил с тях и да е получил одобрение за публикуване на снимката. "Dreshkialexa.com” не носи отговорност при настъпили спорове в тази връзка.

Всеки участник в конкурса декларира, че е прочел и е запознат с условията на конкурса.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всяка спечелена награда и непотърсена в рамките на 20 календарни дни след обявяването на победителите се губи от печелившия. Ако сте спечелили ваучер за пазаруване, той може да бъде използван в рамките на 3 месеца след обявяването на победителите. Наградите не се заменят с паричната им стойност!

Post a Comment

По-нова По-стара