Кампания “България, подготви своите бъдещи шампиони!!!"

Краен срок - 12 август 2012

Участвай в КАМПАНИЯТА

Кампанията предлага на Участниците възможността морално да подкрепят младите български атлети и в същото време да спечелят награди.

За всеки 10 000 подкрепени обещания пуснати от участниците в уебсайта, Procter & Gamble ще предложи спортна стипендия на млад атлет, избран от Български Олимпийски Комитет. Procter & Gamble има право да промени броя на обещанията, нужни за една спортна стипендия.

a) Регистрация
Регистрацията на участниците ще бъде безплатна като трябва те трябва да предприемат следните стъпки:

- участниците трябва да се регистрират в уебсайт www.facebook.com (ако имат създаден профил) или да създадат профил, като се съгласят с правилата и условията на Facebook;

- участниците трябва да достъпят страницата на кампанията

- ако те не са сред феновете на страницата, те трябва да натиснат бутон „Харесвам”/”Like”, за да станат фенове.

- в периода на Кампанията, участниците трябва да качат тяхното „Обещание” за спорт в приложението на Facebook Кампанията

Организаторът ще провери Обещанията за период от 1 до 3 работни дни. След одобрението на Обещанията, Участникът веднага получава 100 точки и ще бъде уведомен за това с електронно писмо (e-mail).

Събиране на точки

С публикуването на Обещание всеки участник получава 100 точки. Всеки участник може да публикува колкото иска Обещания в приложението на кампанията във Facebook, но той/тя ще получи 100 точки само за първото публикувано обещание.

Всеки участник може да събита повече точки чрез следните стъпки:

1. Всеки участник ще получи 200 точки за всеки път, когато сподели обещанието на личната си Facebook страница, единствено и само ако използват бутона „сподели”/ „share” в приложението на кампанията във Facebook. Всеки друг метод няма да бъде зачитан и няма да бъде измерен от софтуера на приложението от уебсайта.

Всеки участник ще получи 100 точки всеки път, когато споделя видео материал на Кампанията на личната си Facebook страница. Видео материал на Кампанията е всеки видео файл, качен от Организатора в приложението на Кампанията във Facebook. Точките ще бъдат получавани, единствено ако участникът е използвал бутона „сподели”/ „share” в приложението на Кампанията във Facebook. Всеки друг метод няма да бъде зачитан и няма да бъде измерен от софтуера на приложението от уебсайта.

За всеки етап от Кампанията, на база на общия брой събрани точки, Организаторът ще избере трима победители за всеки етап, както следва:

- В намаляващ ред от общия брой събрани точки между 18ти април и 17ти май 2012, 23:59:59;
- В намаляващ ред от общия брой събрани точки между 18ти май и 17ти юни 2012, 23:59:59;
- В намаляващ ред от общия брой събрани точки между 18ти юни и 17ти юли 2012, 23:59:59;
- В намаляващ ред от общия брой събрани точки между 18ти юли и 12ти август 2012, 23:59:59.

Post a Comment

По-нова По-стара