Стани посланик на Каменица и спечели футболни награди

Краен срок - 6 юни 2012


Наградите, които ще бъдат раздадени на спечелилите, са следните:

1. Смартфон Samsung GALAXY S II – 2 броя (в края на периодa на провеждане на Играта)
2. Брандирани с лого Kamenitza фотьойли/пуфове във формата на футболни топки – 20 броя (по 5 бр. всяка седмица от периода на провеждане на Играта)

# Стани фен на Facebook страницата на марката Kamenitza.

# Влез на страницата на Играта. За да станеш «посланик» на Kamenitza, трябва да споделиш посочения на страницата на Играта линк на стената си във Facebook. Линкът води към страница на Играта, комуникираща Националната консуматорска промоция на Kamenitza. Това действие може да бъде извършвано най-много веднъж на денонощие и носи 1 точка.

# За всеки човек, който е дошъл на страницата на Kamentiza през линка, споделен от теб на стената ти във Facebook, и е станал фен на страницата на марката Kamenitza, получаваш по 5 допълнителни точки.

# Можеш да споделяш линка по всички възможни on-line канали (Skype, MSN, LinkIn, Google+, Tweeter и т.н.). За всеки, който е дошъл през така споделения линк и е станал фен на страницата на марката Kamenitza (http://www.facebook.com/kamenitzabg ), получаваш 5 допълнителни точки. Ако каналът е различен от Facebook обаче, не получаваш първата точка. Проследяването и отчитането на споделен линк е възможно само в пределите на Facebook.

# В Играта всеки участник може да следи резултата си до момента, както и общото класиране на останалите участници.

# Всеки нов фен, който дойде от споделения на страницата ти линк, ще трябва да хареса страницата на Kamenitza, за да може да стане участник в Играта.

# В края на всяка седмица 5-те участници с най-голям брой точки, които не са спечелили до момента награда от Играта, ще печелят по 1 брандиран фотьойл/пуф. В случай че повече от седем участника отговарят на изискванията за спечелване на наградата по настоящата точка, спечелилите пет участника ще бъдат избрани чрез томбола.

# В края на Играта двамата участници с най-голям брой точки ще спечелят по един смартфон Samsung GALAXY S II. В случай че повече от двама участника отговарят на изискванията за спечелване на наградата по настоящата точка, спечелилите двама участника ще бъдат избрани чрез томбола.

1 Коментари

  1. Скъпи приятели, вдъхновени от вашата проактивност и в желанието си да направим играта "Стани Kamenitza посланик", така че наистина най-активните и отдадени от вас да печелят, официално нанесохме промени в механизма:
    - седмичните награди, 5 брандирани фотьойла, ще се теглят сред първите 50 от вас с най-много точки. (т. 8.7.)
    - месечната награда, двата смартфона, ще се изтеглят сред първите ...100 от вас, които са били най-активни през цялата Игра. (т.8.8)
    За да осигурим невъзможността за неправомерно трупане на точки, подобрихме механизма и като добавихме изискването приятелите, които влизат през линка да трябва да се регистрират в Играта. Така гарантираме уникалността им още по-добре.

    За да дадем по-голям шанс на всички да трупат точки според новите правила, ще удължим срока на Играта. Новите дати, на които ще теглим печелившите са 21.05, 28.05 и 04.06 и 11.06.2012 година. На 11.06 ще обявим и двата щастливци, които ще спечелят смартфоните.

    Желаем успех на всички. Нека най-активните и с най-голям късмет спечелят!

    Пълните промени ще бъдат качени утре в приложението.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара