Спечелете невероятен уикенд за двама

Краен срок - 30 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

“Welcome Drink, Свежа салата със скариди в сос от шампанско и хайвер от сьомга, Спаначен пудинг с мус от сьомга и песто от босилек, Ноазети от свинско филе с рагу от охлюви”, е една малка част от това, което съм Ви приготвил.

Казвам се Камен Славов, като мениджър в „Капитол Груп” имам удоволствието да организирам най - необикновения уикенд за двама или 2-нощувки, 2-закуски и Гала вечеря. Това незабравимо преживяване ще получи победителя от тази инициатива.

Всичко започва с настаняване в луксозен апартамент в 4-звездния ”Хотел Капитол” и уточняване избора на „място” и меню. С настъпване на прохладата ще Ви отведем далеч от традиционната суета, където една малка „армия” от професионалисти ще Ви посрещне и поднесе 4-степенна гурме вечеря, подобаващо завършваща с десерт - изненада от главния готвач .

На другия ден, след традиционната за „Капитол” богата закуска, продължаваме с кратко интервю за да запечатаме емоцията и да споделим преживяното с останалите участвали. Следва време за Вас. Разходка, плаж или безделна почивка - оставяме Вие да решите.

Напълно безплатно, единственото условие от нашия регламент е да сте над 18 години и да УЧАСТВАТЕ!

За нас най-важно е доверието и за това помолихме „Болкан Медия Груп”, като издатели на „Наш Дом”, „Жената днес”, “Голф & Спа” и „Places to Go” да изберат победителя и да отразят преживяното от него.

Всеки Участник се записва с Уникален номер. След края на обявеното време, тези номера ще бъдат изпратени до редакцията на „Болкан Медиа Груп” и на случаен принцип един от Вас ще бъде избран. След което ние ще се свържем с победителя, за да уточним подробностите. През всички етапи ще ви държим информирани на посочения от вас имейл.

Post a Comment

По-нова По-стара