Спечели 2000 лв. с Voice Bingo

Краен срок - 31 май 2012

Участвай в ИГРАТА

Феновете на музиката няма да имат проблем с това, защото безпогрешно разпознават изпълнители като Rihanna, Beyonce, Lady Gaga, Рафи или Pitbull. Те са част от нашата VOICE BINGO карта, а тя може да се превърне за вас в чек за 2000 лв.

Изтеглете VOICE BINGO картата от ТУК и я разпечатайте. Отбелязвайте деня и часа под снимката на всеки изпълнител, когато той се е появил в ефир.

Играта се провежда само в делнични дни, в часовете между 8 и 17 (без Radio Wishlist от 12 до 13 часа). Когато направите хоризонтална линия (например един пълен ред с Pitbull, Adele, Pink, Kelly Clarkson и Adam Lambert), ни напишете и-мейл с имената си, възраст и телефон за връзка на bingo@thevoice.bg. Задължително напишете дните и часовете под изпълнителите, за да удостоверите ЛИНИЯ*, а ние ще ви изпратим невероятни музикални подаръци**.

Ако сте попълнили всички полета под артистите, то тогава сте кандидати за БИНГО. Обадете се веднага на ефирния ни телефон 02 80 910 80*** и извикайте БИНГООО! На 1 юни Иво от Morning Voice ще изтегли само едно име и този късметлия ще грабне голямата награда от 2000 лв.

*този, който направи една ЛИНИЯ, получава една музикална награда и продължава да играе за БИНГО като няма право на втора музикална награда при наличия на втора ЛИНИЯ.

**музикалните награди включват албуми на Rihanna, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Adele, Selena Gomez; хитови компилации, автографи от звезди, рекламни материали, покани за филмови и музикални събития и мн. др.

*** без увеличение на телефонната тарифа (разговорът се таксува по обикновена тарифа в зависимост от оператора ви). Телефонът приема БИНГО обаждания само в часовете на играта (делнични дни между 8 и 17 (без Radio Wishlist от 12 до 13 часа).

Post a Comment

По-нова По-стара