Великденски приключения с Germanos

Краен срок - 30 април 2012


# Когато играчът събере необходимия брой точки, за да завърши нивото на играта, неговите данни (име/юзър) автоматично влизат в база данни, от която след края на играта на случаен (лотариен) принцип се избира/-т победител/-и.

# С напредването на играта трудността и скоростта се увеличават.

# Всеки играч има само един „живот”, т.е. ако не събере минималният брой точки за една игра, играта приключва и участникът може да стартира нова игра.

# След успешното изиграване на Играта, на екрана на Участника се появява надпис: „Поздравления! Ти завърши успешно играта и ще участваш в лотарията за наградите на GERMANOS”!

# За успешно завършена игра се счита тази, в която участникът е събрал минималният 50 брой точки (червено-сини яйца).

Всеки играч има право да влезе в базата данни с Играчи, преминали успешно Играта и имащи право да получат награда само веднъж (независимо колко пъти е успял да мине успешно нивото на Играта и да събере необходимия минимален брой точки).

# Ще бъдат раздадени следните награди:

* 1 (eдин) брой ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201;
* 1 (eдин) брой LG Optimus 3D;
* 3 (три) броя LG Optimus L3.

# Наградите в играта ще се определят чрез томбола на случаен принцип, като участниците, събрали необходимия минимален брой точки, участват за спечелването на предварително обявените награди. Тегленето се извършва автоматично чрез софтуер на произволен принцип и без човешка намеса. Тегленето на наградите се удостоверява с протокол, подписан от представители на Организатора.

Post a Comment

По-нова По-стара